Zij zijn al overtuigd!

Ze werken in de meest diverse sectoren en hebben elk hun specifieke reden om voor Baremawijzer te kiezen…


Vivaldis Interim is vandaag het sterkst groeiende uitzend- & selectiekantoor in de sector. De persoonlijke en proactieve aanpak van hun ervaren consulenten typeert hen ten voeten uit. Niet toevallig kiezen ze voor een partner die hen kan aanvullen: Acerta.

Vivaldis Interim gebruikt ondertussen al meer dan 3 jaar de online toepassing Baremawijzer. Zo blijven ze permanent op de hoogte van de loongegevens in de markt.

“Als Interim bedrijf is het noodzakelijk steeds de nieuwe wijzigingen in lonen en barema’s op te volgen en dus heel snel over nieuwe looninformatie te beschikken.” aldus Karolien Hendriks, office manager bij Vivaldis Interim.

“Dankzij Baremawijzer moeten we ons echter geen zorgen maken. Niet alleen vinden we er de nodige barema’s per sector, maar we gebruiken het ook om verplaatsingsvergoedingen, arbeidskledij of premie’s na te gaan. De online toepassing is heel actueel, bovendien worden we permanent op de hoogte gehouden wanneer iets wijzigt. Zo zijn we gerust.”

“De tool is gemakkelijk in gebruik en vereist geen speciale opleiding. Dat is handig, want zowel onze consulenten als onze kantoorverantwoordelijken gebruiken hem. Wij kunnen Baremawijzer niet meer missen.”

Flexpoint is een hr-dienstverlener actief in België en Nederland. Dagelijks stellen ze meer dan 3000 uitzendkrachten tewerk bij hun opdrachtgevers. Hun missie is om met de diensten die ze aanbieden hun partners te overtreffen. Ze verwachten hetzelfde van hun leveranciers.

“Wij maken dagelijks gebruik van Baremawijzer en zouden de tool niet meer kunnen missen.” vertelt Katrien Reyskens, verantwoordelijke bij de loondienst van Flexpoint.

“In onze sector is het belangrijk permanent up-to-date te zijn. We gebruiken de tool dan ook vooral voor de barema’s, maar kunnen ook rekenen op overige informatie die met verloning te maken heeft. Dankzij zijn chronologische opbouw en overzichtelijke schermen, kun je makkelijk doorklikken. De tool is dus niet enkel handig, maar ook enorm gebruiksvriendelijk.”

“Omdat we met weekverloningen werken, is het belangrijk dat we steeds op de hoogte zijn van de laatste indexeringen. Dankzij Baremawijzer zijn we gerust.”

“Baremawijzer is wat ons betreft echt een aanrader, zeker voor iedereen die uitgebreide sectorale informatie op maat nodig heeft.”

Uw Baremawijzer-voordelen
  • Quasi alle sectoren beschikbaar
  • Uiterst snelle publicatie
  • Altijd up-to-date en volledig
  • Praktisch toepasbaar
  • Gratis nieuws en updates
  • Gratis abonnement ‘Update Indexen & Lonen’